Complex Eden, Gura Portitei

Agentia de turism Leisure Operator va propune cazare la Complex Turistic EDEN situat la Gura Portitei, intre Marea Neagra si cele doua lacuri din Complexul lagunar Razelm Sinoe, pe o limba de nisip. Complexul ofera cazare in casute si vile de 1, 2, 3 stele si dispune de restaurant propriu, terasa, pizzerie, crama, discoteca. Acces la delta si la plaja amenajata de la Marea Neagra.

Eden – sat de vacanta categoria 3 stele, 160 de locuri de cazare.
Structura complex: vile de 3 stele ce au camere cu grup sanitar propriu, aer conditionat, mobilier, apa calda/rece, iar pe plaja sunt casute de lemn cu cate 2 paturi, deservite de 2 grupuri sanitare comune, cu dusuri cu apa calda/rece.
Agrement: excursii organizate pe canalele Deltei, inchiriere barci cu rame, barci cu motor, hidrobiciclete, ski jet, terenuri de tenis si volei.

Dotari camere: aer conditionat, baie cu dus – in camerele din vile.

Dotari generale: restaurant, parcare proprie (pazita), terasa, pizzerie, crama.

Camerele de pe insula cu terasa ponton pe lac au cate 2 paturi duble (matrimoniale) si mobilier, capacitate maxima 4 adulti.

Optional: Masa PENSIUNE COMPLETA, se adauga
110 ron / persoana / zi – pentru perioada de Extra Sezon si Middle Sezon
135 ron / persoana / zi – pentru perioada de Sezon

Toate camerele sunt dotate cu saltele si perne noi.
Toate camerele de pe insula cu terasa ponton pe lac au fost dotate cu cate 2 paturi noi duble (matrimoniale) si au capacitate maxima – 4 adulti.

Includ: parcare, transport pe lac din Jurilovca la Gura Portitei, tur-retur, sezlong pe plaja – doar pentru persoanele adulte (mai putin casutele plaja) hidrobiciclete pe lac (mai putin casutele plaja) (durata max 1 ora /camera/zi), tenis de masa, teren sport multifunctional, table, sah.

Avand in vedere ca satul de vacanta Gura Portitei este amplasat in spatiul rezervatiei Biosfera Delta Dunarii, fiecare turist este obligat sa achite permisul de acces in Delta, eliberat de Administraţia Rezervației Biosferei Delta Dunarii. Va rugam ca inainte de imbarcarea pe vapor sa achizitionati acest permis de la automatul amplasat in Portul Jurilovca.

Beneficiati gratuit de parcare, transport pe lac din Jurilovca la Gura Portitei, tur-retur si de sezlong pe plaja (doar pentru adulti), hidrobiciclete pe lac (durata max 1 ora /camera /zi), tenis de masa, teren sport multifunctional, table, sah.

Spatiu pentru activitati recreative, cu mese, ping-pong, rummy, table, carti de joc.

In fiecare sambata petreceti o seara speciala pe plaja, in jurul unui foc de tabara, in compania unui ansamblu folcloric lipovenesc.

In incinta complexului s-a amenajat o zona pentru pescuitul sportiv, contra unei taxe de 10 lei ce se va achita REZERVATIEI BIOSFERA, la punctul de informare al acesteia din cadrul statiunii turistice Gura Portitei si in conformitate cu regulile de pescuit admise de catre autoritatea de mediu.
Se pot inchiria undite si momeala.

VAPOR TUR-RETUR: 60 Ron /PERSOANA
SALUPA RAPIDA (capacitate maxima 8 persoane)
300 Ron / tur
500 Ron (tur/retur)

Accesul la piscina:
EXTRASEZON 28.04-31.05, 05.06-14.06, 11.09-30.09
– tarif piscina 15 Ron/zi

MIDDLE SEZON 01.06-04.06, 15.06-05.07, 20.08-09.09

SEZON 06.07-19.08
– tarif piscina 19 Ron/zi

Parcare aer liber:
Parcarea este rezervata exclusiv turistilor cazati la Gura Portitei
– 5 Ron/zi/autoturism
– 30 Ron/zi/autocar

Orar vapor:
– Plecari Jurilovca-Portita: 9/14/18
– Plecari Portita-Jurilovca: 12/16/20

Tarif la cerere! Contactati agentia de turism cu minim 7 zile pana la cazare, sejur minim 3 nopti

Hotel Overview

Camera dubla vila Delfinul
74

/ noapte (joi-duminica), fara masa

-la parter, etajul 1 sau 2 in Vila Delfinul, cu pat matrimonial, baie cu dus, A/C, televizor LCD, mini frigider. Fara balcon. Capacitatea maxima de cazare: 2 persoane. Spatiul nu permite un pat suplimentar.

Contact Us

Gura Portiței, Tulcea County, Romania

0752150538

cristian@turismin.ro