Ela Quality Resort, Belek, Turcia

Departure Date

07 Apr

Duration

7 nopti cu Ela All Inclusive

Views

223

Review Ratings

5/1

Maximum Seats

3

LOCALIZARE: Ela Quality Resort este situat in statiunea Belek, la 25 km de aeroportul din Antalya si 35 de km de orasul Antalya si se intinde pe o suprafata de 110.000 m2.

INFORMATIE GENERALA: Hotel dedicat in special copiilor: are receptie speciala pt copii, unde invata sa faca un check-in/check out, in camera copii (pana la 12 ani) primesc un ursulet, lapte, halate de baie si papuci (roz sau albastre), taburet in baie. Sistem de supraveghere video in toate locurile de joaca pentru copii, parintii putand inchiria un PDA pentru a vedea in orice moment ce fac copii, sau un pager pentru comunicare prin SMS cu acestia.
Are 4 minicluburi: Babies (0-3 ani), mini junior (4-7 ani), junior (7-12 ani) si teen club (12-17 ani), in care se desfasoara activitati specifice varstei sub spraveghere profesionala. In tot hotelul sunt urmele unei labe de urs, care duc la locurile de joaca ale copiilor, astfel incat acestia nu se ratacesc.

Sunt 6 restaurante A`la Carte, deschise intre 19:00 – 22:00, la care se face rezervare in prealabil si la care se plateste numai serviciul pe persoana: La Salsa (specific mexican), Alagra (fructe de mare), Kushane (specific turcesc), La Perla (specific italian), Passion Gourmet (specific frantuzesc), Kalamata (specific grecesc).
Restaurantul cu specific japonez Teppanyaki Hida este cu plata.

CAPACITATE:

Camere Standard cu vedere la padure (Forest View) au intre 35 si 45 m2 si au baie cu cada si toaleta, uscator de par, aer conditionat centralizat /ajustabil, telefon direct, minibar, seif digital, conexiune internet, TV -LCD, covor, balcon. In camera este 1 pat matrimonial sau 2 paturi single si se pot caza maxim 3 adulti.
Camere Standard cu vedere la mare (Standard Sea View) au intre 35 si 45 m2 si au baie cu cada si toaleta, uscator de par, aer conditionat centralizat /ajustabil, telefon direct, minibar, seif digital, conexiune internet, TV -LCD, covor, balcon. In camera este 1 pat matrimonial sau 2 paturi single si se pot caza maxim 3 adulti.
Camere familiale duplex cu vedere la padure (Family Duplex Forest View) au intre 65 si 75 m2 si sunt pe 2 nivele, cu scara interioara si fara usa intre ele. La primul nivel este 1 pat single, aer conditionat centralizat /ajustabil, telefon direct, seif digital, baie cu cada si toaleta, uscator de par, oglinda, LCD TV satelit, minibar, balcon, iar la al doilea nivel este un dormitor cu 1 pat matrimonial, aer conditionat centralizat /ajustabil, seif digital, baie cu cada si toaleta, uscator de par, oglinda, LCD TV satelit, minibar. In camere se pot caza maxim 4 adulti.
Camere familiale duplex cu vedere partiala la mare (Family Duplex Sea Side View) au intre 65 si 75 m2 si sunt pe 2 nivele, cu scara interioara si fara usa intre ele. La primul nivel este 1 pat single, aer conditionat centralizat /ajustabil, telefon direct, seif digital, baie cu cada si toaleta, uscator de par, oglinda, LCD TV satelit, minibar, balcon, iar la al doilea nivel este un dormitor cu 1 pat matrimonial, aer conditionat centralizat /ajustabil, seif digital, baie cu cada si toaleta, uscator de par, oglinda, LCD TV satelit, minibar. In camere se pot caza maxim 4 adulti.

TIP MASA: ELA All Inclusive (Ela AI) – restaurantele a la carte cer 8 eur/rezervare.
24 h servcii de masa si bauturi. In restaurantul principal Enderun se serveste, in regim de bufet deschis, micul dejun (07:00 – 10:00), micul dejun taziu (10:00 – 11:00), pranzul (12:30 – 14:30), cina (19:00 – 21:30) si gustarile de la miezul noptii (23:30 – 01:30). Pentru turistii cazati in Lake House micul dejun se serveste la restaurantul Gourmet Passion intre 09:00 si 11:00.
Snakuri intre 11:00 si 17:00, patiserie traditionala intre 11:00 si 16:00, ceai, cafea, prajituri si inghetata (la cornet) intre 14:00 si 18:00.
Exista 13 baruri unde se pot servi bauturi locale si de import alcoolice si nealcoolice si sucuri proaspete, care se servesc la pahar.
Cu plata sunt: VSOP cognac, Whiskey Premium, vinuri speciale de import si locale, bauturi energizante, berea de import, orice bautura la sticla, suc natural de fructe (cu exceptia celui servit la mic dejun), narghileaua, room service intre 07:00 – 02:00 si tigarile.
Plaja este privata cu nisip, are lungime de 270 m si un ponton de 1100 m2; sezlongurile, umbrelele de soare si prosoapele de baie sunt gratuite. Piscina exterioara are 6630 m2 si 5 topogane, piscina interioara are 210 m2, 2 piscine exterioare pentru copii de 230 m2, o piscina interiora pentru copii de 20m2. Toate piscinele sunt cu apa proaspata.

Trimite cererea

Descriere oferta Tarif adult Tarif copil Locuri disponibile Ziua de plecare Durata
Ela Quality Resort, Belek, Turcia 1200 300 3 07 Apr 7 nopti cu Ela All Inclusive

Detalii cerere

Tip oferta Tarif (adult / copil) Persoane (adulti / copii) Cantitate Total

Achitare avans 50% din tariful total.

SUMAR COMANDA

Subtotal
Total

Informatii client

*
Completati numele
*
Ex:Popescu
*
Este necesara completarea numarului de telefon
*
Este necesara completarea adresei
Va multumim! S-a trimis cererea cu numarul