Hotel Smarald 3*, Eforie Nord

Departure Date

01 Sep - 30 Oct

Duration

/adult/pachet

Views

117

Maximum Seats

3

Pachet 4 nopti cazare, wi-fi gratuit in hotel, parcare gratuita, copiii au acces gratuit la Parcul de distractii din fata hotelului, intre orele 15.00-17.00, pe baza legitimatiilor eliberate la receptie. 144 euro / camera dubla 2 adulti si 1 copil pana in 7 ani. Membrii ProLex beneficiaza de o reducere de 12% din tariful afisat.

Hotel localizat in prima linie, camere cu vedere la mare si la piscina, zona Acapulco-Debarcader, pe faleza la aproximativ 80 m de mare. Mentionam ca plaja din fata hotelului s-a refacut complet, este foarte lata si cu nisip fin. In apropierea hotelului aveti restaurantul Acapulco unde puteti lua masa in orice zi din an, mancarea este foarte buna, proaspata, locatia este recunoscuta in zona pentru calitatea serviciilor.
Hotelul Smarald are 60 locuri de cazare, receptie, salon pentru mic dejun cu TV-LCD, lobby cu LCD si canapele, cafe-bar, parcare langa hotel (gratuita, acces cu bariera), supraveghere video, Nu are lift!
PLAJA: proprie, sezlonguri si umbrele, bar pe plaja, acces clienti hotel, contra-cost (detalii si pret la receptie), turistii hotelului beneficiaza de reduceri la inchirierea sezlongurilor
INFORMATIE CAMERE:
Camere cu pat dublu matrimonial (1 pat mare) sau paturi twin (2 paturi mari), baie cu cabina de dus si produse de toaleta (prosoape, sampon/gel dus), aer conditionat, balcon, vedere spre mare sau spre piscina hotelului Mondial, mocheta.
CAPACITATE: camera 1 pat matrimonial: 2 adulti + 1 copil pana in 7 ani; camera 2 paturi matrimoniale: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti. Apartament: 4 persoane.
TIP MASA: mic dejun
COPII: sub 7 ani: Gratuit; peste 7 ani: 20 lei / zi, cazare cu 2 adulti

Trimite cererea

Descriere oferta Tarif adult Tarif copil Locuri disponibile Ziua de plecare Durata
Hotel Smarald 3*, Eforie Nord 72 19 3 01 Sep ~ 30 Oct /adult/pachet

Detalii cerere

Tip oferta Tarif (adult / copil) Persoane (adulti / copii) Cantitate Total

Achitare avans 100% din tariful total.

SUMAR COMANDA

Subtotal
Total

Informatii client

*
Completati numele
*
Ex:Popescu
*
Este necesara completarea numarului de telefon
*
Este necesara completarea adresei
Va multumim! S-a trimis cererea cu numarul