Oferta Lisabona, Estoril

Departure Date

01 Jun - 30 Sep

Duration

7 nopti

Views

256

Maximum Seats

11

 Oferta Portugalia, Lisabona,  pachet avion plecari din Bucuresti!

 Pachetul include:
-cazare 7 nopti
-mic dejun
-transport avion
-taxe aeroport
-bagaj mana si bagaj cala 23 kg/pasager
-check-in gratuit in aeroport

 

Nu include:
-asigurarea medicala sau Storno
-transferul local
-vizite locale

 

Hoteluri 4 stele Estoril:

Clube do Lago 4 stele, Estoril,

Solar Palmeiras 4 stele, Paço de Arcos

Riviera Hotel Carcavelos  Amazing Evolution Hotels 4 stele, Carcavelos,

 

Tarife:

559 euro/adult, tarif valabil in lunile iunie si septembrie

675 euro/adult, tarif valabil in lunile iulie si august

299 euro/copil

 

Optionale:

Lisbon City Tour (tur de oras Lisabona)
Oricât de mult ați auzit despre Lisabona, puteți experimenta cu adevărat magia și farmecul acestui oraș fascinant vizitându-l personal și acest tur de autobuz pe o jumătate de zi este o modalitate excelentă de a face acest lucru. Vom începe prin trecerea podului Vasco da Gama peste râul Tagus pentru priveliști uluitoare asupra Lisabonei și a celor șapte dealuri.
Apoi vom merge în oraș, unde vom petrece ceva timp explorând cartierul Belém, unde veți avea ocazia să admirați o serie de monumente importante ce datează din perioada descoperirilor din secolele al XV-lea și al XVI-lea. Ne vom opri la Torre de Belém (declarat un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO), o cetate din secolul al XVI-lea și punctul de plecare al caravelor ce navigau în căutarea unor lumi noi. În apropiere se află Monumentul descoperirilor, care comemorează aniversarea a 500 de ani de la moartea prințului Henry Navigator. Apoi vom vizita Mănăstirea Jeronimos (un alt sit al patrimoniului mondial UNESCO), o capodoperă în stilul Manueline și Muzeul de transport (ambele aceste unități sunt închise în zilele de luni, așa că vom vizita Palatul Ajuda sau Medeiros și Fundația Almeida ca alternativă).
Apoi, urmând râul Tagus, vom vizita cartierul tradițional Alfama, unde puteți savura un pahar de port într-un magazin de artizanat. Vom reveni la punctul nostru de plecare prin inima Lisabonei, trecând prin Praça do Comercio și Praça do Rossio și apoi pe Avenida da Liberdade, principalul bulevard al Lisabonei. Lisabona are cate ceva de oferit pentru toată lumea.
Turul dureaza 3-4 ore, intre orele 09:00 -14:30, ghid in limba engleza, preluare de la hotel, incluse transportul si accesul la obiective (20 euro/copil 6-10 ani si 39 euro/adult).

 

Tour to Fatima (tur Fatima)
În timp ce vă aflați la Lisabona, nu trebuie să pierdeți ocazia să vizitați Fatima, unul dintre cele mai importante situri de pelerinaj din lume și să descoperiți locurile în care cei trei păstori au aparut  în 1917. Puteți să vă întâlniți cu ghidul dvs. in Lisabona sau putem să vă preluăm direct de la hotelul dvs înainte de a vă deplasa cu autobuzul spre Fatima. Prima noastră oprire va fi la sanctuar, unde puteți vizita mormintele Luciei, Francisco Marto și Jacinta Marto (cunoscute sub numele de “cei trei copii”) care pretind că au fost martorii mai multor apariții ale Fecioarei în anul 917 într-o pășune cunoscuta sub numele de Cova da Iria. Se spune că într-una din acele apariții ea le-a spus copiilor să construiască o capelă în acel loc, care este acum în centrul altarului unde se poate vedea o imagine a Fecioarei.
Veți avea timp la dispozitie pentru a explora orașul și, de asemenea, veți avea ocazia să participați la o Liturghie la Altar. În timpul vizitei, nu trebuie să pierdeți vizita la Capela, Monumentul Inimii Imaculate a lui Isus, Capela Lausperene, Bazilica și Monumentele Inimii Imaculate a Mariei și Inima Sfântă a lui Isus. Apoi vom avea ocazia să vizităm Aljustrel, locul de naștere al lui Jacinta, Francisco și Lucia, oprindu-ne la Valinhos, unde a apărut pentru a patra oară în același an, Fecioara Maria de Fatima. Ne vom întoarce la Lisabona după-amiaza târziu
Turul dureaza 5-6 ore, incepand cu 14:30, ghid local in limba engleza, transport inclus, 29 euro/copil 6-10 ani, 59 euro/adult.

 

Estoril Coast and Sintra (vizita Estoril si Sintra)
Alăturați-vă pentru o excursie de cinci ore, ghidată de-a lungul insulei Sunny Coast, cu vizite la o serie de orașe cu imagini demne de cartile postale.
Repere vizita:
– Vizitam Palacio da Vila regală din Sintra
– Stam pe punctul cel mai vestic al Europei continentale la Cabo da Rocha
– Vedem coasta dramatică a Atlanticului desfasurandu-se chiar sub ochii nostri.
Vom vedea clădiri istorice, vom admira obiective naturale, ne vom plimba prin grădini amenajate și vom savura delicatese locale în această călătorie spre cel mai vestic punct din Europa continentală.
Prima noastră oprire este Sintra, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, unde veți avea ocazia să vizitați Palacio da Vila, un refugiu folosit de familia regală portugheză până la criza din 1910. De asemenea, va fi timpul să explorați numeroasele magazine de artizanat pentru a sorta produse de patiserie din Sintra; nu ar trebui să plecați fără a vă degusta un queijada sau travesseiro.
Vom conduce apoi spre Cabo da Rocha, propriul Land End of Portugal și punctul cel mai vestic al Europei continentale. Călătorind de-a lungul acestei coaste dramatice, vom trece prin Praia do Guincho, înainte de a ajunge în stațiunea elegantă Cascais. Repere de-a lungul acestui ,,picior” includ uimitoarele stânci Boca do Inferno și panorama magnifică a golfului din Cascais.
Pe măsură ce ne întoarcem spre Lisabona, vom trece prin Estoril, cu grădinile și casino-urile sale celebre pe un promontoriu stâncos, cu vedere spre o plajă.
Turul dureaza 5 ore, cu incepere la ora 14:00, transport si acces obiective incluse, punct de intalnire pe voucher sau cu preluare de la hotel, preluare din Cascais sau Estoril.
35 euro/copil 6-10 ani, 65 euro/adult.

 

Highlights of Evora tour (repere turistice Evora)
Petreceți o zi plină explorând orașul Évora, un sit desemnat de patrimoniul mondial UNESCO, un mozaic de cultură, istorie și tradiții. La câțiva kilometri de la plecarea din Lisabona și de traversare a râului Tagus pe podul suspendat Vasco de Gama, veți fi încântați de un peisaj bucolic, plin de copaci de plută, plantații de măslini și podgorii.

Veți ști că ați ajuns în orașul Évora când vă veți vedea vechile ziduri ale orașului și case in culori vii. Ne incarcam cu rabdare în timp ce ne plimbam pe străzile înguste ale acestei bijuterii, care datează de peste 2000 de ani și călătorește în timp ce vizitezi principalele atracții: Templul Roman al Dianei, Catedrala gotică, Biserica Sfântul Francisc cu capelă de oase și Universitatea din secolul al XVI-lea.
Vizita vă va permite, de asemenea, să vă bucurați de întreaga gamă de artizanat pe care regiunea Alentejo o poate oferi; veți admira faimoasele obiecte din pluș, ceramică și cupru. În același timp, veți avea ocazia să încercați marea varietate de produse folosite la prepararea mâncărurilor uneia dintre cele mai renumite și mai bogate bucătării din Portugalia.

Vom lua o pauză în care vă puteți reîncărca bateriile într-un restaurant tradițional portughez. După-amiaza se va pleca către Azeitão, unde veți vizita una dintre cele mai vechi și mai importante fabrici de vinuri din Portugalia. La sfârșitul vizitei, veți avea gustul tradiționalului Moscatel de Setúbal, apoi este timpul să revenim la Lisabona după o zi memorabilă.
Turul dureaza aproximativ 9 ore, cu plecare la 07:30, include transport, ghid engleza, masa de pranz cu bauturi incluse.
45 euro/copil 6-10 ani, 90 euro/adult

Trimite cererea

Descriere oferta Tarif adult Tarif copil Locuri disponibile Ziua de plecare Durata
Oferta Lisabona, Estoril 559 299 11 01 Jun ~ 30 Sep 7 nopti

Detalii cerere

Tip oferta Tarif (adult / copil) Persoane (adulti / copii) Cantitate Total

SUMAR COMANDA

Subtotal
Total

Informatii client

*
Completati numele
*
Ex:Popescu
*
Este necesara completarea numarului de telefon
*
Este necesara completarea adresei
Va multumim! S-a trimis cererea cu numarul