Pachet cu avion Portugalia, vizita Lisabona si Insula Madeira!

Departure Date

Every Monday

Duration

10 nopti

Views

468

Maximum Seats

11

Pachet combinat Portugalia: 4 nopti Lisabona + 6 nopti Insula Madeira

Pachetul include:
-cazare 4 nopti Lisabona hotel 4 stele
-cazare 6 nopti Insula Madeira hotel 4 stele
-mic dejun hoteluri prezentate
-transport avion
-taxe aeroport
-bagaj mana 7 kg + bagaj cala 23 kg/pasager
-check-in gratuit in aeroport

Optional: 
-asigurarea medicala (5 euro/polita)
-transferul local la destinatie (la cerere, in functie de numarul de pasageri)
-vizite locale cu ghid limba engelza (se organizeaza la cerere)

*Tarife valabile pentru inscrieri cu minim 15-21 zile inainte de plecare, in functie de disonibilitatea locurilor in momentul inscrierii.

Hotel propus pentru cazare Lisabona: LUTECIA SMART DESIGN****
Hotel propus pentru cazare insula: ALTO LIDO ****

 

 

Excursii optionale Lisabona:

 

-tur pietonal cu ghid in limba engleza – 25 euro

Turul de oras Lisabona dureaza aprox 4 ore, plecarea se face de la un punct comun de intalnire (se mentioneazape voucher cu incepere la 10am), ghidat in engleza, germana sau portugheza, sunt incluse intrarile la monumentele din itinerariu si acces St. Jorge Castle.

 

Excursie de o jumatate de zi la Fatima cu minibus – 55 euro

Turul incepe la ora 09:00am, cu preluare de la hotel, dureaza aprox 5 ore, ghidaj in limba engleza, spaniola, franceza, italiana, portugheza, include transportul si asistenta specializata de grup.

 

-Excursie Estoril si Sintra, cu preluare si retur din Lisabona – 58 euro

Turul dureaza aprox 5 ore, incepe la ora 14:00, ghidat in limbile: engleza, germana, spaniola, portugheza, punct de intalnire sau cu preluare de la hotel (se mentioneazala inscriere).

 

Excursii optionale Insula Madeira:

 

Tur privat pe Insula

Tour – jumatate de zi – 35 euro/pax

Tour – zi intreaga – 59 euro/pax

 

Ce modalitate mai bună de a cunoaște insula decat in propriul ritm de petrecere a timpului liber? Este o mare oportunitate de a lua un tur cu ghid local care sa va arate secretele insulei.

Un tur de 1 zi in partea de vest v-ar duce la Camara de Lobos si Cabo Girão – cea mai mare faleza de stanci din Europa si a doua cea mai mare din lume; Ribeira Brava si vis a vis Encumeada, de-a lungul drumului pitoresc, care trece satul São Vicente, drum interesant de stancă prin tuneluri de roca si cascade, catre mica statiune de pe litoral Porto Moniz cu faimoasele piscine naturale de roca vulcanica.

În est, este Pico do Arieiro – cel mai inalt punct de pe insula accesibil cu vehicul; Parcul Natural de Ribeiro si padurea Laurisilva; Faial si Santana cu vile tipice “acoperiș de paie”. Calatoria de intoarcere va transpune in trecut, veti vedea satul Porto da Cruz si Machico cu golful sau frumos.

Pentru un tur de jumatate de zi, cu un peisaj cu adevarat uimitor, este centrul insulei – Pico dos Barcelos, unul dintre cele mai bune punctele de vedere ale golfului Funchal, apoi la cel de la Eira do Serrado care ofera o vedere spectaculoasa peste satul Curral das Freiras.

 

O zi tur la Porto Moniz – 35 euro

Preluare de la hotel, asistenta turistica locala in mai multe limbi, durata 9 ore

Discopera partea salbatica a insulei Madeira facand un tur de la nord la sud.

HIGHLIGHTS:

* Exploreaza coasta si muntii

* Vezi printre cele mai inalte stanci din lume

* Viziteaza satele si orasele de pe coasta

O excursie a intregii insule, acest tur iti da posibilitatea sa vezi intreaga diversitate a insulei Madeira intr-o zi. Viziteaza satul de pescari Camara de Lobos si Ribeira Brava si calatoreste travel prin luxurianta vale catre muntele Encumeada cu urcari pana la 1007m deasupra nivelului marii. De-a lungul drumului avem posibilitatea sa observam frumusetea coastei la nord si la sud precum si inima zonei tropicale a insulei Madeira.

Coboram catre coasta accidentata a Porto Moniz, renumit pentru piscinele sale de roci vulcanice, trecând prin São Vicente și Seixal, cu o oprire pentru masa de prânz. De aici este timpul de a urca pe munte la da Serra și Paúl coboară înapoi spre coasta de sud-vest, până la Calheta și Ponta do Sol. Turul se incheie pe o nota mare la stânci falnice Cabo Girão – a doua cea mai mare din lume!

 

O zi excursie la Santana – 35 euro

Preluare de la hotel, asistenta turistica locala in mai multe limbi, transport, durata 9 ore

Ce glorioasă zi! cu atât de multe lucruri interesante: Pico do Arieiro, care la 1810 m îți taie răsuflarea, Ribeiro Frio, Santana cu casutele traditionale. Mai târziu urmează coasta de nord uimitoare, vizitarea locurilor: Porto da Cruz, Portela cu vederi montane abrupte, Machico, unde descoperitorii insulei au acostat primii aici, apoi vom merge la Camacha (zona pitoreasca si traditionala a insulei). O zi cu adevărat încântătoare in natura!

 

Levada valley tour – preluare de la hotel, asistenta turistica locala, transport si echipament, 35 euro/pax

“Levada” “este un cuvant portughez de origine derivat din cuvântul” “Levar” “- care înseamnă a transporta si este aproximativ tradus ca si “Carosabile ‘, dar definit mai corect ca mini-canal.

Mini-canale sunt sisteme de irigare locale pentru a transporta apa din precipitații din regiunile umede din partea de nord a insulei catre regiunile uscate din sud. Aceste ,,levadas” traversează muntii si acopera o suprafata de irigare totală de 2500 km. Datează de la inceputul sec al 16-lea.

Valea Rabaçal este una dintre cele mai mari acumulari de lacuri. Descinde din platoul Paul da Serra, care trece de Rabaçal, continua in jos la cascada Risco.

Dupa un timp, veți ajunge la un lac mic in partea de jos a unei stânci, 25 de izvoare naturale se aduna in acest lac. Inapoi catre vehicule se va merge printr-un tunel care conduce apa spre partea de sud a insulei.

Trimite cererea

Descriere oferta Tarif adult Tarif copil Locuri disponibile Ziua de plecare Durata
Pachet cu avion Portugalia, vizita Lisabona si Insula Madeira! 990 595 11 Every Monday 10 nopti

Detalii cerere

Tip oferta Tarif (adult / copil) Persoane (adulti / copii) Cantitate Total

SUMAR COMANDA

Subtotal
Total

Informatii client

*
Completati numele
*
Ex:Popescu
*
Este necesara completarea numarului de telefon
*
Este necesara completarea adresei
Va multumim! S-a trimis cererea cu numarul